Gépikezelések

-RÁDIÓFREKVENCIA
 
-TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA – ELEKTROPORÁCIÓ
A tű nélküli mezoterápia-elektroporáció során az elektromos hullámok kis csatornákat nyitnak a bőrben, és így lehetővé teszik az aktív hatóanyagok áthatolását a bőr mélyebb rétegébe, elősegítik a sejtszintű gyors felvételt, és a bejutott anyag nagy százalékú hasznosulását.
Ez a hatóanyagbevitel hatékonyabb, mint az ultrahang, hiszen a sejtszintű penetráció nem csak a hámban, hanem a bőr alatti mélyebb szövetekben is működik.
Kezelés után a megnyílt csatornák bezáródnak, így a bejuttatott hatóanyagok bent maradnak és kifejtik sejtszintű hatásukat. Ezzel az eljárással sokféle bőrproblémát lehet hatékonyan és tartósan kezelni. 

Hosszú távú, látványos eredményt érhetünk el az arc-dekoltázs öregedésének késleltetésében, a ráncok mélységének csökkentésében, pigmentfolt halványításban, rozaceás és zsíros, pattanásos bőr kezelésében.
A kezelések során kizárólag gyógyszertári minőségű, steril ampullákat használok, melyek nem tartalmaznak adalékanyagot, mesterséges tartósítószereket, vagy egyéb olyan anyagot, amely a bőrben bármilyen kárt tehetne.

Nem alkalmazható:

Bőrbetegségek, fertőzések, gyulladás, daganat, terhesség, szoptatás esetén.

A kezelés menete:

A bőr letisztítása után, eltávolítjuk a felső hámréteget egy bőrradír segítségével, ezután a bőrt alaposan fertőtlenítjük, kiválasszuk a megfelelő hatóanyagot és a kezelőfej segítségével bejuttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe.

– HIDROABRÁZIÓ
A kezelés során hidroabráziós készülék ultrahang segítségével szétporlasztja a vizet és a nagy sebességgel, a felületről leváló vízcseppek eltávolítják a bőrréteg legfelső rétegét.
Ezzel a hatással serkentjük a bőr vérkeringését, segítjük a hatóanyagok eljutását a bőr mélyebb rétegeibe.
-ULTRAHANG
Az ultrahang hatására az erek kitágulnak, a sejtszintű anyagcsere fokozódik és segít visszaállítani a bőr pH-ját is. A rezgések hatására a sejtek megmozdulnak, hő termelődik, így javítja a vérkeringést is.Az ultrahang javítja a sejtszintű anyagcserét, és mikrokeringést. Javítja a sejtek tápanyagfelvételét, így feszesebbé, simábbá válik a bőr.
A kezelés során a bőr aktuális állapotának megfelelő hatóanyagot viszünk be a gép segítségével.
Gépikezelés

Gépikezelés

Facebook Comments